Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vrouwen vinden Henkjan Smits seksloze knijperd

Vrouwen vinden Henkjan Smits een onsympathieke, negatieve, talent- en seksloze, oude knijperd. Dat blijkt volgens Smits uit zijn deelname aan Ranking the Stars.

Vrouwen vinden Henkjan Smits een botte, onsympathieke, negatieve, talent- en seksloze oude knijperd. Dat blijkt volgens Smits zelf uit zijn deelname aan het BNN-programma Ranking the Stars, waarvoor de opnamen momenteel gaande zijn. In het programma hebben honderd vrouwen hun oordeel gegeven over tien bekende Nederlandse mannen, die eerst zelf moeten inschatten hoe zij zelf en de andere mannen worden gezien door de gemiddelde Nederlandse vrouw.

De 45-jarige Smits schrijft op zijn weblog dat antwoord moet worden gegeven op vragen als ‘wie scheert zijn ballen’, ‘wie wordt het snelst agressief als hij gedronken heeft’ en ‘wie geeft het minst in de collectebus’. Jan Smit zou vooralsnog het hoogst worden gerangschikt. De andere deelnemende mannen, onder wie Giel Beelen, Beau van Erven Dorens en Ruud de Wild, zouden zich in de middenmoot bevinden.

Volgens Smits wordt het programma een hit. “Snelle humor van Paul de Leeuw, mannen met meer dan genoeg zelfvertrouwen, melige vragen, een oubollig vrouwenpanel en een flinke hoeveelheid champagne garanderen een topserie.”

Ranking the Stars was eerder al te zien met tien vrouwen, onder wie Katja Schuurman, Daphne Bunskoek en Chantal Janzen. De serie met mannen is in het najaar te zien bij BNN en wordt opnieuw gepresenteerd door Paul de Leeuw.

[Novum]