Zoeken
Sluit dit zoekvak.

White Stripes rocken voor oorlogsveteranen

De White Stripes hebben opgetreden voor oorlogsveteranen. Een ziekenhuis in Londen was het decor voor een akoestisch concert voor de gepensioneerde militairen.

De White Stripes hebben dinsdag een mini-optreden verzorgd voor een twintigtal Britse oorlogsveteranen. Het Royal-ziekenhuis in de Londense wijk Chelsea was het decor voor een exclusief akoestisch concert voor de gepensioneerde militairen.

De bandleden gingen ervan uit dat je nooit te oud bent voor rock-‘n-roll. Anders dan bij de optredens die de band normaal geeft, zaten de belangstellenden tijdens de zes nummers die de band speelde netjes op hun stoel. Dit melden diverse media.

De Britse band, die bestaat uit Jack en Meg White, is bezig met de promotie voor het nieuwe album ‘Icky thump’. De zesde studio-cd is op 28 februari uitgekomen. De inkomsten van het eerstvolgende optreden in Londen worden gebruikt voor een aanbouw aan het Royal-ziekenhuis.

[Novum]