Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zoons John Lennon begraven strijdbijl

Halfbroers Julian en Sean Lennon, zoons van ex-Beatle John Lennon, hebben zich verzoend. De twee leefden de afgelopen acht jaar met elkaar in onmin.

(Novum/AP) – Halfbroers Julian en Sean Lennon, de zoons van ex-Beatle John Lennon, hebben zich verzoend. De twee leefden de afgelopen acht jaar met elkaar in onmin, maar zijn nu weer dikke vrienden. “Ik voelde dat het tijd was om veranderingen in mijn leven aan te brengen”, zegt de 44-jarige Julian over de hereniging. “Een deel daarvan was Sean terugbrengen in mijn leven, omdat ik zoveel van hem houd.”

De onenigheid tussen de kinderen van de legendarische muzikant ontstond na enkele onaardige opmerkingen van Julian aan het adres van Yoko Ono, de tweede vrouw van Lennon en de moeder van Sean. Julian is het kind van de eerste vrouw van Lennon, Cynthia.

Na contact te hebben opgenomen met de tourmanager van Sean, verraste Julian zijn 31-jarige halfbroer door na een optreden in Praag backstage te verschijnen. “We omhelsden elkaar gewoon en hielden elkaar lang vast”, zegt Julian. Daarna ging hij mee in de tourbus, waarin hij op de grond sliep en meereisde door Kroatië en Slovenië.

Julian en Sean Lennon zijn allebei actief in de muziekwereld.

[Novum]