Search
Close this search box.

Birgit nieuw panellid bij Doe Maar Normaal

Birgit Schuurman en Ruben van der Meer zijn de nieuwe vaste panelleden van de muziekquiz Doe Maar Normaal. Ze nemen het op tegen Arie Koomen en Pepijn Lanen.

Zangeres Birgit Schuurman en ‘Lama’ Ruben van der Meer zijn de nieuwe vaste panelleden van de muziekquiz Doe Maar Normaal. Dat heeft jongerenomroep BNN woensdag bekendgemaakt. Zij vormen samen met de vaste deelnemers Arie Koomen en Pepijn Lanen twee teams die het vanaf 28 maart wekelijks tegen elkaar opnemen.

In de quiz, die wordt gepresenteerd door Sander Lantinga, worden de panelleden getest op hun muziekkennis door middel van clipfragmenten en improvisatieopdrachten. De teams worden versterkt door wisselende gasten uit de muziek- en comedywereld. In de eerste aflevering van het tweede seizoen zijn zanger Alain Clark en volkszanger Jan Keizer van de partij.

[Novum]