Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Boeren dumpen vrouw

Frans en Gerard, twee boeren uit Boer Zoekt Vrouw die de liefde vonden, hebben hun vriendin aan de kant gezet. Boerin Agnes is nog steeds samen met Jurre.

Frans en Gerard, twee van de drie boeren die in Boer Zoekt Vrouw de liefde vonden, hebben hun vriendin aan de kant gezet. Boerin Agnes is nog altijd gelukkig met haar nieuwe vriend Jurre. Dat werd zondagavond duidelijk in de laatste aflevering van het populaire KRO-programma.

Ondanks een romantisch uitje in Istanbul bleek de liefde tussen Frans en Ronella niet blijvend. “Ik denk dat ik toch niet verliefd was”, zei de boer zondag tegen presentatrice Yvon Jaspers. Ook Gerard, die had gekozen voor Léonie, twijfelde aan zijn nieuwe relatie. “Ik kreeg er niet het goede gevoel bij, de verliefdheid werd minder.”

Henk en Jan, twee andere boeren die in de serie werden gevolgd, gooiden in voorgaande afleveringen al de handdoek in de ring.

Het derde seizoen van Boer Zoekt Vrouw brak dit jaar alle records. De show, die half december met 2,7 miljoen kijkers van start ging, piekte begin vorige maand met maar liefst 4,4 miljoen kijkers. Agnes was de eerste vrouwelijke kandidaat in de geschiedenis van de datingshow.

[Novum]