Search
Close this search box.

Streaker in uitzending Paul de Leeuw

Paul de Leeuw is zaterdag tijdens de opnamen van Mooi! Weer De Leeuw opgeschrikt door een streaker. De man wilde aandacht vragen voor dierenleed.

Paul de Leeuw is zaterdag tijdens de opnamen van Mooi! Weer De Leeuw opgeschrikt door een streaker. De man, die zichzelf de ‘Vegan streaker’ noemde, wilde aandacht vragen voor dierenleed.

De Leeuw zat midden in een telefoongesprek met een 6-jarige fan van Thomas Berge, toen de man gehuld in een miniscule string het podium op kwam lopen. Beveiligingsmedewerkers wilden ingrijpen, maar de presentator hield het personeel tegen. “Nee, nou blijf je staan ook”, sommeerde hij de man, die zijn echte naam niet wilde noemen.

Nadat hij het telefoongesprek had afgerond, trok hij de naaktloper op schoot. “Zo, vertel nou maar eens wat jij met dat dierenleed bedoelt”, riep De Leeuw. “Ik wil wel eens weten wat voor vlees ik in de kuip heb. Jij bent begonnen, dan moet je ook echt streaken.”

Nadat De Leeuw de zwarte string van de ‘Vegan Streaker’ uittrok, rende de man naakt het podium af. Daar werd hij afgevoerd door beveiligingspersoneel.

De aanwezige redacteuren op de vloer zeiden niets te weten van de actie van de dierenliefhebber. Mooi! Weer de Leeuw is geen liveprogramma. De makers kozen er echter voor de ludieke actie niet uit de show te knippen.

[Novum]