Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Mel B begint eigen kledinglijn

Melanie Brown begint haar eigen kledinglijn. “Ze wil een eigen bedrijf opstarten, maar het plan is nog pril”, vertelt een woordvoerder in de Sunday Mirror.

Melanie Brown begint haar eigen kledinglijn nu de reünietournee van de Spice Girls ten einde is gekomen. “Ze wil een eigen bedrijf opstarten, maar het plan is nog pril”, vertelt een woordvoerder van de zangeres in de Britse krant Sunday Mirror. “Een eigen lijn is beter dan model staan voor een merk.”

De 32-jarige Scary Spice waagt zich met een kledinglijn op het pad van haar collega Victoria Beckham, die aan de weg timmert met haar eigen merk DvB. Posh breidde haar modelijn onlangs uit met tassen, schoenen en zonnebrillen.

Ook Mel C, die voluit Melanie Chisholm heet, heeft de reünie van de Spice Girls inmiddels achter zich gelaten. Sporty Spice werkt druk aan haar nieuwe soloalbum ‘This time’, dat begin april in de winkels moet liggen. Het is de tweede keer dat Chisholm een album uitbrengt onder haar eigen platenlabel Red Girl Records.

Emma Bunton kijkt er vooral naar uit om thuis te zijn met haar zoontje Beau, die nu een halfjaar oud is. “Hij is al langer van huis dan dat hij ooit thuis is geweest”, schrijft Baby Spice op haar blog. “Ook zijn grootouders kijken er naar uit om tijd met hem door te brengen.”

[Novum]