Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Geen haast met debuutalbum Nikki

Fans van Nikki moeten even wachten op haar album. “We willen niet geforceerd worden om binnen drie weken te bepalen wat iemands genre is”, vertelde John Ewbank.

Fans van Nikki moeten nog even wachten op het debuutalbum van de winnares van Idols 4. “We willen het deze keer anders doen”, vertelde John Ewbank aan Novum Nieuws. “We willen niet geforceerd worden om binnen drie weken te bepalen wat iemands kleur, stem en genre is. We willen ruim de tijd nemen voor haar debuutalbum, dus dat gaat nog wel even duren.”

Ewbank is blij met Nikki, die hij ‘heel allround’ noemt, maar wat hem betreft had ook Nathalie of Charlene de talentenjacht mogen winnen. “Ze zijn alle drie zo belachelijk goed”, vindt het jurylid.

De 39-jarige componist is dan ook nog niet klaar met Nathalie en Charlene, die tweede en derde werden in de strijd om het platencontract. “Eric van Tijn en ik willen met de laatste drie wat dingen gaan doen”, vertelt hij.

Het drietal staat woensdag in de Amsterdamse Melkweg, waar ook de videoclip voor de debuutsingle ‘Hello world’ van Nikki wordt opgenomen. Later volgt een tournee van Nikki, Nathalie en Charlene, zo verklapte Ewbank.

[Novum]