Search
Close this search box.

Oscarwinnares Marion Cotillard in opspraak

Marion Cotillard is in opspraak geraakt. Op internet is een interview opgedoken waarin ze de toedracht van de aanslagen op 11 september 2001 in twijfel trekt.

Oscarwinnares Marion Cotillard is in opspraak geraakt nu op internet een interview is opgedoken waarin ze de toedracht van de aanslagen op 11 september 2001 in twijfel trekt. Dat meldt de BBC.

“Ik denk dat we op meerdere fronten zijn voorgelogen”, vertelt de Française in het interview dat ze vorig jaar zou hebben gegeven in de Franse talkshow Paris Première. Ze suggereert in het vraaggesprek dat de aanslagen op de Twin Towers door de Amerikaanse autoriteiten zijn bedacht om op renovatiekosten te besparen.

Volgens de actrice, die vorige week een Oscar won voor haar vertolking van Edith Piaf in ‘La vie en rose’, waren de Twin Towers geldverslinders en zou de modernisering ervan meer kosten dan wanneer de wolkenkrabbers met de grond gelijk werden gemaakt.

Ook twijfelt Marion Cotillard aan de echtheid van de maanlanding in 1969. “Zou iemand echt op de maan hebben gelopen?”, vraagt ze zich af. “Ik geloof niet alles wat ze me vertellen.”

De 32-jarige Cotillard begint binnenkort aan de opnamen van de gangsterfilm ‘Public enemies’ met tegenspeler Johnny Depp.

[Novum]