Search
Close this search box.

C-Mon & Kypski naar VS voor nieuw album

C-Mon & Kypski vertrekt voor een maand naar de Verenigde Staten voor een toer en de opnamen van een nieuw album. Dat heeft het management van de band bevestigd.

C-Mon & Kypski vertrekt volgende week dinsdag voor ruim een maand naar de Verenigde Staten voor een toer en de opnamen van een nieuw album. Dat heeft het management van de Utrechtse band dinsdag bevestigd. Optredens vinden plaats in onder meer Austin, Chicago en Milwaukee.

De laatste twee weken van hun verblijf strijken de vier muzikanten neer in Los Angeles om te werken aan een nieuwe plaat. Of daar ook Amerikaanse artiesten of producenten bij betrokken zijn, kan het management nog niet zeggen. De band, die hiphop combineert met muziekstijlen als rock en funk, gooide in 2006 hoge ogen met het album ‘Where the wild things are’.

Begin juni reist C-Mon & Kypski opnieuw af naar de VS. De band staat op 5 juni op het vierdaagse Wakarusa Festival in Kansas.

[Novum]