Search
Close this search box.

Heideroosjes het theater in

Liefhebbers van punkrock kunnen binnenkort in het theater terecht. De Heideroosjes toeren van september tot en met februari met een cabaretvoorstelling.

Liefhebbers van Nederlandstalige punkrock kunnen binnenkort in het theater terecht. De Heideroosjes toeren van september tot en met februari met een cabaretvoorstelling langs theaters in onder meer Amsterdam, Leiden, Leeuwarden en Enschede. Dat staat te lezen op de website van de Limburgse band.

De eerste voorstelling is op 10 september te zien in Den Bosch. Naast muziek verzorgt het viertal stand-upcomedy, cabaret en andere ’theatrale fratsen’.

Fans van de band, bekend van nummers als ‘Klapvee’ en ‘Damclub hooligan’, hoeven niet te vrezen dat de Heideroosjes het grote podium voor altijd vaarwel zeggen. Vanaf volgend jaar gaan de punkrockers, die dan hun 20-jarig jubileum vieren, toeren langs Nederlandse poppodia.

[Novum]