Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Corry Konings droomt van jubileumconcert in Breda

Corry Konings heeft een vurig verlangen om volgend jaar haar 40-jarige jubileum te vieren in het NAC-stadion in Breda. “Dat zou zo mooi zijn”, vertelt ze.

Corry Konings heeft een vurig verlangen om volgend jaar haar 40-jarige jubileum te vieren in het NAC-stadion in Breda. “Dat zou zo mooi zijn”, vertelt ze. De onderhandelingen zijn gaande, maar of de wens van Konings in vervulling gaat, is nog even afwachten.

De 56-jarige zangeres denkt dat de Bredanaars wel zitten te wachten op het jubileumconcert in haar geboorteplaats. “In Breda is verder niets groots. Ik ben vaak in het stadion geweest en ik denk dat er ook fans van NAC op af zullen komen.”

Of Konings uiteindelijk in het voetbalstadion mag zingen, is nog even onduidelijk. “Men wil heel graag, maar de veiligheid staat voorop”, legt ze uit. “Ze gaan nu kijken of het mogelijk is, vooral omdat ik het middenveld wil gebruiken.” Waarschijnlijk hakt de directie van het stadion volgende week de knoop door.

Konings, die momenteel in Spanje woont, heeft nog geen idee over de invulling van de speciale show. Dat er een jubileumplaat op stapel staat, kan ze wel bevestigen.

[Novum]