Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Robin Williams gaat scheiden

Robin Williams en zijn vrouw zijn niet langer een koppel. Na een huwelijk van negentien jaar heeft Marsha een scheiding aangevraagd, meldt een woordvoerder.

Robin Williams en zijn vrouw zijn niet langer een koppel. Na een huwelijk van negentien jaar heeft Marsha Garces Williams een scheiding aangevraagd. Dat heeft een woordvoerder van de 56-jarige acteur bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift People. ‘Onoverkoombare verschillen’ zouden de reden zijn van de breuk.

Het koppel, dat in 1989 in het huwelijk trad, heeft twee kinderen, dochter Zelda (18) en zoon Cody (16). In de aanvraag, die Garces vrijdag indiende in San Francisco, vraagt ze om een gedeelde voogdij over Cody.

De 51-jarige Garces was nauw betrokken bij de filmcarrière van haar man. Zo was ze producent van films als ‘Mrs. Doubtfire’ en ‘Patch Adams’, waarin Williams de hoofdrol speelde.

[Novum]