Search
Close this search box.

Elton John geeft concert voor Hillary Clinton

Elton John geeft op 9 april een benefietconcert voor de Democratische presidentskandidate Hillary Clinton. Kaartjes kosten tussen de 80 en 160 euro.

(Novum/AP) – Elton John geeft volgende maand een benefietconcert voor de Democratische presidentskandidate Hillary Clinton. Met het soloconcert in de Radio City Music Hall in New York op 9 april wil de Britse zanger geld inzamelen voor de campagne van de New Yorkse senator.

De 60-jarige artiest heeft grote bewondering voor Clinton. “Ik ben geen politicus, maar ik geloof in het werk van Hillary Clinton.” Kaartjes voor ‘Elton and Hillary: one night only’ kosten tussen de 80 en 160 euro.

John is niet de enige artiest die de voormalige First Lady steunt in haar strijd om het Amerikaanse presidentschap. Ook sterren als Elizabeth Taylor, Jack Nicholson, Tom Hanks, Michael Douglas, Barbra Streisand en Madonna hebben zich achter haar geschaard.

Haar Democratische concurrent Barack Obama kan op de steun rekenen van onder anderen Oprah Winfrey, Will.I.Am, Jessica Alba, Scarlett Johansson, Ryan Phillippe, Macy Gray, John Legend en Kate Walsh.

[Novum]