Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Enrique Iglesias mijmert over pensioen

Enrique Iglesias wil voorlopig nog niet met pensioen. Maar hij ziet zichzelf niet de rest van zijn leven doorgaan met zingen, zoals zijn 64-jarige vader Julio.

(Novum/AP) – Enrique Iglesias wil niet oud worden op het podium. Hoewel de 32-jarige zanger voorlopig nog niet met pensioen wil, is hij van plan de spotlights te verlaten voordat hij Abraham ziet. De latino ziet zichzelf dan ook niet de rest van zijn leven doorgaan met zingen, zoals zijn 64-jarige vader Julio, die al meer dan veertig jaar op het podium staat.

De in Madrid geboren latin-artiest bewondert zijn vader, maar wil zijn carrière zelf toch anders aanpakken. “Ik denk dat mijn vader op het podium zal sterven. En ik heb daarvoor heel veel respect voor hem. Maar in mijn geval denk ik dat ik waarschijnlijk belachelijk overkom als ik over vijftien jaar nog steeds ‘Bailamos’ zing.”

Voorlopig denkt de man achter hits als ‘Could I have this kiss forever’ en ‘Hero’ echter nog niet aan stoppen. “Als ik naar mijn muziek luister, denk ik dat ik nog steeds kan blijven groeien”, zegt hij. “Na een paar maanden denk ik altijd: ik kan een nóg beter nummer schrijven.” Uiteindelijk is het ‘perfecte album’ zijn doel. “Een plaat waar je over tien tot twintig jaar naar luistert en dat er dan niets is dat je er nog aan zou willen verbeteren.”

[Novum]