Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ex-Idols Tiffany en Ollie gaan samenwonen

Idol Tiffany gaat samenwonen met haar vriend Ollie. De twee hebben elkaar ontmoet tijdens de opnamen van het programma Idols en zijn sindsdien samen.

Tiffany Maes, de zesde afvaller van Idols dit seizoen, gaat samenwonen met haar 22-jarige vriend Ollie Du Croix, die er in de tweede ronde van de talentenjacht uitvloog. “We hebben een mooi appartementje en gaan er deze maand of begin volgende maand intrekken,” vertelt de 21-jarige brunette aan Novum Nieuws. De twee werden verliefd op elkaar tijdens de opnamen van het programma, dat afgelopen zaterdag werd gewonnen door de 24-jarige Nikki Kerkhof.

Naast haar samenwoonplannen liggen er nog meer spannende dingen voor Tiffany in het verschiet. “Ik heb zojuist auditie gedaan voor de vrouwelijke hoofdrol in de Nederlandse musicalversie van ‘High school musical’ en kreeg vandaag een telefoontje dat ik word uitgenodigd voor de workshops”, zegt ze. ‘High school musical’ zal naar verwachting januari 2009 in de Nederlandse theaters spelen.

[Novum]