Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Scott Weiland ontkent rijden onder invloed

Scott Weiland claimt onschuldig te zijn aan het rijden onder invloed van drugs. De rocker werd eind november gearresteerd na een auto-ongeluk op de snelweg.

(Novum/AP) – Scott Weiland claimt onschuldig te zijn aan het rijden onder invloed van drugs. Dat stelde de advocaat van de voorman van Velvet Revolver woensdag namens zijn cliënt in een Amerikaanse rechtbank.

Weiland werd eind november gearresteerd na een auto-ongeluk op de snelweg in Los Angeles. Hij zou onder invloed zijn geweest van drugs.

Als de oprichter van Stone Temple Pilots schuldig wordt bevonden zou hij voor acht dagen achter de tralies kunnen belanden en een boete van 660 euro moeten betalen. Op 4 april volgt er een nieuwe zitting in de zaak.

[Novum]