Search
Close this search box.

Ex van Sarkozy trouwt in Rainbow Room

Cécilia Ciganer-Albéniz, de ex-vrouw van de Franse president Nicolas Sarkozy, trouwt zondag in New York met multimiljonair Richard Attias. Dat meldt Le Figaro.

(Novum/AP) – Cécilia Ciganer-Albéniz, de ex-vrouw van de Franse president Nicolas Sarkozy, trouwt zondag in New York met multimiljonair Richard Attias. Dat meldt de website van de Franse krant Le Figaro.

Ciganer-Albéniz verliet Sarkozy in mei 2005 om met Attias samen te gaan wonen, maar in de aanloop naar de Franse presidentsverkiezingen keerde ze terug aan de zijde van haar man. In oktober, nadat Sarkozy tot president was gekozen, werd de scheiding bekendgemaakt. Hun huwelijk duurde elf jaar.

Met Attias bezocht ze zaterdagavond de musical Mamma Mia! op Broadway en voor zondag heeft het stel de beroemde Rainbow Room in het Rockefeller Center afgehuurd. De ruimte op de 64e verdieping heeft een ronddraaiende dansvloer en biedt een fantastisch uitzicht over New York.

Het wordt het derde huwelijk voor de 50-jarige Ciganer-Albéniz. Haar eerste man was televisiepresentator Jacques Martin. Nicolas Sarkozy trouwde vorige maand met de Italiaanse zangeres en ex-model Carla Bruni.

[Novum]