Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Tyra Banks doodsbang voor stalker’

Tyra Banks staat doodsangsten uit nu de stalker die haar al maanden terroriseert na een nacht cel weer op vrije voeten is. Dat meldt de New York Post zondag.

Tyra Banks staat doodsangsten uit nu de stalker die haar al maanden terroriseert na een nacht cel weer op vrije voeten is. Een rechter liet de man gaan zonder dat hij borg hoefde te betalen, zo meldt de New York Post zondag.

De 37-jarige Brady Green overstelpt de presentatrice sinds begin dit jaar met liefdesbrieven en telefoontjes. Ook stuurde hij haar meermaals bloemen en toen een reactie uitbleef, besloot de man uit Georgia zijn idool op te zoeken in de studio in New York, waar Banks opnamen maakte.

Bij de receptie liet de boomlange spiebundel weten dat hij de 34-jarige Banks wilde ontmoeten. Hij droeg een grote tas gevuld met knipsels van foto’s en interviews van het model bij zich. De gealarmeerde politie verwijderde de man uit de lobby. De dakloze Green hield vervolgens de wacht voor de studio, waarna hij werd gearresteerd voor het stalken van de presentatrice. Na een nacht cel stelde de rechtbank Green weer op vrije voeten.

Leden van de staf van de studio in New York zijn ongerust over de vrijlating van Brady Green. Vrijdag werden foto’s van de stalker verspreid met het advies uit zijn buurt te blijven. “Er is geen beveiliging bij dit gebouw”, laat een producent weten. “Het is doodeng.”

[Novum]