Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Goede start voor nieuwe show Linda de Mol

Ik Hou van Holland is zaterdagavond goed bekeken. Ruim 1,2 miljoen mensen stemden af op de show op RTL 4, die wordt gepresenteerd door Linda de Mol.

De eerste aflevering van Ik Hou van Holland, de nieuwe zaterdagavondshow op RTL 4, is goed bekeken. Ruim 1,2 miljoen mensen stemden af op het spelprogramma, dat wordt gepresenteerd door Linda de Mol. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

In Ik Hou van Holland moeten twee teams vragen beantwoorden over Nederlandse films, muziek en actualiteiten. Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge zijn vaste panelleden in de quiz. In de eerste aflevering werden teamcaptains bijgestaan door onder anderen Kim-Lian van der Meij, Richard Witschge, Winston Gerschtanowitz en Wilfred Genee.

Paul de Leeuw blijft kijkcijferkampioen op de zaterdagavond. Bijna 1,9 miljoen mensen zagen het Vara-programma Mooi! Weer de Leeuw, dat daarmee zaterdag het best bekeken programma was.

[Novum]