Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Idols-toer start zaterdag in Twente

Nikki, Charlene en Nathalie trappen zaterdag hun Idols-toer af in het dorp Markelo. De drie Idols-finalisten geven in Bill’s Bar een halfuur durende show weg.

Nikki, Charlene en Nathalie trappen zaterdag hun Idols-toer af in het Twentse dorp Markelo. De drie Idols-finalisten geven in Bill’s Bar een halfuur durende show weg. Dat meldt het management van winnares Nikki donderdag. De toer van de drie dames loopt tot eind juni.

De ‘drie titanen’, zoals Idols-jurylid Gordon hen liefkozend noemde, krijgen het de komende maanden druk. “De aanvragen voor de optredens stromen binnen”, zegt de manager. “Over de gehele periode denk ik dat we makkelijk honderd optredens binnenhalen.” Eerder werd al bekend dat Nikki, Nathalie en Charlene ook een gastoptreden geven tijdens de concerten van de Toppers op 23, 24 en 27 mei in de Amsterdam ArenA.

Na de toer met Nathalie en Charlene, die in Idols op de tweede en derde plaats eindigden, gaat Nikki solo verder, zegt haar manager. “Zoals het er nu uitziet gaat Nikki na deze toer in haar eentje het land in. Het wordt een toer ter promotie van het nieuwe album.” Het debuutalbum van de Brabantse zangeres ligt naar verwachting medio september in de winkel.

[Novum]