Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vriend Sophie Hilbrand vindt roem geen issue

Waldemar Torenstra benijdt zijn vriendin Sophie Hilbrand niet om haar bekendheid. “Het is voor mij totaal geen issue”, vertelt de acteur in stadsblad NL20.

Waldemar Torenstra benijdt zijn vriendin Sophie Hilbrand niet om haar bekendheid. “Het is voor mij totaal geen issue”, vertelt de acteur in stadsblad NL20. “Ik vind het wel lekker rustig zo.”

De 33-jarige Torenstra en zijn vriendin zijn binnenkort samen te zien in de Nederlandse speelfilm ‘Zomerhitte’ van regisseur Monique van de Ven. “Sophie staat groot op de poster, maar ik speel de hoofdrol en dat zeg ik zonder afbreuk te doen aan haar deel in de film”, zegt hij. “Maar zeg nou zelf; een lekker wijf op de poster verkoopt gewoon beter.”

Onlangs staken geruchten de kop op dat de relatie tussen Sophie en Waldemar voorbij zou zijn. Klinkklare onzin, zegt de blonde acteur. “Ik was in Argentinië voor opnamen en kreeg halverwege sms’jes van vrienden waarin ze me sterkte wensten of meedeelden dat het toch altijd een rotwijf is geweest. Ik ben toen maar even gaan bellen.”

‘Zomerhitte’ is vanaf volgende week donderdag te zien in de bioscoop.

[Novum]