Zoeken
Sluit dit zoekvak.

J-Lo bevestigt dat tweeling Max en Emme heet

De vorige week geboren kinderen van Jennifer Lopez hebben de namen Max en Emme gekregen. Dat heeft haar manager bevestigd nadat de namen vrijdag uitlekten.

De vorige week geboren kinderen van Jennifer Lopez hebben de namen Max en Emme gekregen. Dat heeft de manager van de acterende zangeres bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. De namen van de tweeling lekten vrijdag uit via de Britse website Entertainmentwise.

Lopez beviel vorige week donderdag even na middernacht van haar dochter Emme, die 5,7 pond woog. Elf minuten later kwam haar zes pond wegende zoontje Max ter wereld. Het zijn de eerste kinderen voor de 38-jarige zangeres. Haar man Marc Anthony heeft al drie kinderen uit eerdere relaties.

Of het klopt dat Max en Emme de afkortingen zijn van Maximiano en Emelina, zoals Entertainmentwise beweerde, is niet bevestigd.

[Novum]