Search
Close this search box.

Kaarten Sensation White razendsnel uitverkocht

Alle 38 duizend kaarten voor het dansfestijn Sensation White zijn zaterdagochtend binnen anderhalf uur verkocht. Het feest vindt op 5 juli plaats in de Arena.

Alle 38 duizend kaarten voor het dansfestijn Sensation White zijn zaterdagochtend binnen anderhalf uur verkocht. Dat heeft organisator ID&T laten weten. De kaarten voor het feest, dat op 5 juli plaatsvindt in de Amsterdam Arena, waren vanaf 10.00 uur telefonisch te bestellen.

Sensation White staat bekend als het populairste dancefeest in Nederland. De kaartverkoop voor tegenhanger Sensation Black, dat een week later wordt gehouden, gaat volgende week zaterdag van start. De ‘zwarte’ editie van Sensation staat garant voor donkerdere en hardere dancemuziek.

In de afgelopen jaren heeft ID&T Sensation White internationaal uitgebouwd. Na de aftrap van de show in Amsterdam reist het feest langs Polen, Denemarken, Spanje en Australië.

[Novum]