Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Zusje Britney maakt zich op voor baby shower’

Jamie Lynn, het tienerzusje van Britney Spears, bereidt zich voor op de komst van haar baby. Op 10 juli geeft ze een zogenoemde baby shower, zo meldt People.

Jamie Lynn, het tienerzusje van Britney Spears, bereidt zich voor op de komst van haar baby. Op donderdag bezocht de 16-jarige blondine een grote babywinkel in Louisiana om een verlanglijst op te stellen voor haar baby shower. Het feestje, waarop het gebruikelijk is dat de aankomende moeder wordt overladen met cadeaus voor haar ongeboren kind, vindt plaats op 10 juli. Dat meldt een anonieme bron aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Volgens de bron heeft Jamie Lynn onder meer een bijtring, een autozitje en een badhanddoek met de afbeelding van het Koekiemonster op haar lijstje gezet. Het geslacht van het kindje, dat in juni moet worden geboren, is uit de wenslijst niet op te maken, aangezien blauwe of roze spulletjes ontbreken.

Op foto’s is te zien hoe een zichtbaar zwangere Jamie Lynn op stap is met een vriendinnetje dat een baby bij zich draagt. Aan haar vinger prijkt een glimmende ring en op haar T-shirt staat de tekst ‘De geruchten zijn waar’. Onlangs meldde People al dat ze verloofd zou zijn met de vader van haar ongeboren kind, de 18-jarige Casey Aldridge. Een nichtje van Jamie Lynn bevestigde die geruchten later aan het weekblad Us Weekly.

Het nieuws dat Jamie Lynn zwanger is, sloeg eind vorig jaar in als een bom. Dat is echter niet het enige dat ouders Lynne en Jamie Spears aan hun hoofd hebben. Jamie woont momenteel in Los Angeles om de persoonlijke en zakelijke belangen van Britney te behartigen. De verwarde zangeres werd begin vorige maand door de rechter onder curatele gesteld nadat ze tot tweemaal toe onder dwang was opgenomen in een psychiatrische inrichting. Lynne reist al geruime tijd op en neer tussen LA en haar thuisstad Kentwood, waar ook Jamie Lynn woont.

[Novum]