Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kimora Lee Simmons verwacht niemand

Kimora Lee Simmons zegt niet zwanger te zijn. De New York Post meldde vorige week dat de Baby Phat-ontwerpster zwanger was van haar vriend Djimon Hounsou.

Kimora Lee Simmons verwacht geen kind. Dat vertelde het Amerikaanse fotomodel aan enkele Amerikaanse verslaggevers, onder meer van het tijdschrift People. Vorige week beweerde een bron in de krant New York Post dat de hoofdontwerpster van modehuis Baby Phat zwanger was van haar vriend Djimon Hounsou.

Volgens de 32-jarige Simmons verschijnen er echter continu verhalen over haar in de media die niet waar zijn. “Ik sta elke week in de krant. Over een ruzie met mijn ex-man of met een van mijn vriendinnen of dat ik zwanger ben of dat ik alleen nog maar water uit Fiji wil drinken”, zei ze. “De leugens stapelen zich op.”

Simmons heeft sinds een jaar een relatie met ‘Blood diamond’-acteur Hounsou. Ze heeft twee dochters met haar ex-man, platenbons Russell Simmons. Ming Lee (8) en Aoki Lee (5) staan model in de reclamecampagnes voor de kinderlijn van Baby Phat.

[Novum]