Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marco Borsato waarschuwt voor valse kaarten

Marco Borsato waarschuwt voor oplichters die kaarten verkopen voor zijn concerten dit najaar in het Gelredome. De officiële kaartverkoop is nog niet begonnen.

Marco Borsato waarschuwt op zijn website voor oplichters. Op verschillende internetsites worden al kaarten verkocht voor de concerten die de zanger in oktober geeft in het Arnhemse Gelredome. Deze toegangsbewijzen zijn echter nep.

De officiële kaartverkoop voor de concertreeks, die donderdag werd aangekondigd, is nog helemaal niet begonnen. De exacte data van de shows zijn ook nog niet bekendgemaakt. Op de website van Borsato staat dat alle informatie over de shows binnenkort wordt onthuld.

Verschillende websites, waaronder 4alltickets.nl, ticketforsale.nl en ticket2.nl, bieden de concertkaarten aan voor prijzen tussen de 95 en de 169 euro.

[Novum]