Search
Close this search box.

Linda Wagenmakers zwanger van tweede kind

Linda Wagenmakers verwacht een tweede kindje. De musicalster is inmiddels iets meer dan vier maanden zwanger van haar man Greg, meldt ze op haar Hyves-pagina.

Linda Wagenmakers verwacht een tweede kindje. De musicalster is inmiddels iets meer dan vier maanden zwanger van haar man Greg, schrijft ze op haar Hyves-pagina. Linda is in augustus uitgerekend. Het stel heeft al een dochtertje van vijf jaar, Lois.

Linda en haar echtgenoot zijn dolblij met de komst van hun tweede spruit. “We zijn allemaal super excited en kunnen niet wachten tot we het kleintje kunnen knuffelen, maar dat duurt nog wel even”, schrijft ze. “We hebben de kleine al op de echo gezien en het hartje horen kloppen. Inmiddels begint het ook al te trappelen en kunnen anderen behalve ik nu ook echt contact maken met het kleintje.”

De 32-jarige zangeres en actrice geeft nog een paar optredens en vertrekt daarna met haar man naar Thailand om ‘humptie dumptie rond te worden’.

[Novum]