Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Topmodellen in de dop moeten afzien in luxe

In het vierde seizoen van Holland’s Next Top Model is het weelde dat de klok slaat. Er is dit jaar een heus ‘Top Model Mansion’ ingericht voor de kandidates.

In het vierde seizoen van Holland’s Next Top Model is het weelde dat de klok slaat. Anders dan in het vorige seizoen, toen de dames in een afgelegen loods verbleven, is dit jaar een heus ‘Top Model Mansion’ ingericht voor de elf kandidates. Dat heeft RTL 5 bekendgemaakt.

Het luxueuze onderkomen staat in schril contrast met de opdrachten die de deelnemers moeten uitvoeren. Zo worden de modellen in spe uit hun bed gelicht voor een nachtelijke fotoshoot en moeten ze schaars gekleed poseren onder ‘erbarmelijke omstandigheden’.

Net als vorig jaar wordt de populaire show gepresenteerd door Daphne Deckers, die eveneens de voorzitter is van de jury. Ook voormalig model Rosalie van Breemen, catwalkcoach Mariana Verkerk, fotograaf Philip Riches en stylist Bastiaan van Schaik zijn weer van de partij.

Nieuw in de jury zijn visagist en beautycoach Thijs Willekes en Hilmar Mulder, de hoofdredactrice van glossy Grazia. De winnares van Holland’s Next Top Model komt dit jaar dan ook niet op de cover van Glamour te staan, zoals de vorige jaren het geval was, maar op die van Grazia. Ook krijgt ze een modellencontract en een auto en is ze vier maanden lang het gezicht van een grote cosmeticaketen.

Het vierde seizoen van Holland’s Next Top Model gaat volgende week maandag van start.

[Novum]