Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Pierre Papa maakt plaats voor Ewald van Liempt

Het mediaprogramma ‘Insite’ van V-Radio krijgt een nieuwe presentator. Donderdag (20 maart) presenteert Pierre Papa voor de laatste keer het radioprogramma Insite. “Ik heb meer tijd nodig voor mijn coachingswerkzaamheden en heb helaas geen tijd meer voor Insite’, aldus radiocoach Pierre Papa van de Veronica Radioschool. De opvolger is Ewald van Liempt, tevens docent aan de Veronica Radioschool.

In de afgelopen 1,5 jaar bezochten veel gevestigde en net gevestigde radiomakers de studio van V-Radio om te praten over het radiovak bij Papa in de uitzending. Bekende gasten waren bijvoorbeeld Gerard Ekdom, Rick van Velthuysen, Sjors Fröhlich en Erik de Zwart. De laatste gast die donderdag (20 maart) aanschuift is Timur Perlin van 3FM.

Op donderdag 27 maart wordt er nog een compilatie uitgezonden van de Insite-hoogtepunten van het afgelopen jaar. Opvolger van Pierre Papa is Ewald van Liempt. Hij werkte jarenlang voor onder andere 3FM, Radio 2 en Omroep Brabant. Op donderdag 3 april is Van Liempt voor de eerste maal te horen op V-Radio, een radioprogramma, geproduceerd door leerlingen van de Veronica Radioschool.

Het mediaprogramma ‘Insite’ is elke donderdag te beluisteren van 20.00 uur tot 22.00 uur via V-radio, het webstation van de Veronica Radioschool. [Radiowereld.NL]