Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuw album Kane vanaf 9 mei in de winkel

Het nieuwe album van Kane ligt op 9 mei in de winkels. ‘Everythingyouwant’ werd grotendeels opgenomen in New York, waar de band ook inspiratie opdeed.

Het nieuwe album van Kane ligt op 9 mei in de winkels. ‘Everythingyouwant’ werd grotendeels opgenomen in New York, waar de band ook inspiratie opdeed voor de elf nummers op de nieuwe cd.

“Voordat we begonnen aan dit nieuwe album, hadden we erg de behoefte aan nieuwe energieën, nieuwe mensen en onbekende paden”, zegt frontman Dinand Woesthoff. “Dat is precies wat die sessies in New York ons hebben gegeven”.

Gitarist Dennis van Leeuwen is trots op het resultaat. “Mensen die al wat van ons nieuwe werk gehoord hebben zeggen allemaal: je hoort hoeveel plezier jullie hebben”, vertelt hij. “Dat vind ik heel tof, want dat is precies wat we wilden bereiken.”

Voorafgaand aan de release van ‘Everythingyouwant’ is vrijdagochtend de nieuwe single ‘Shot of a gun’ op de radio in première gegaan. Het nummer is vanaf 7 april digitaal verkrijgbaar. De single verschijnt op 11 april.

Op 28 juni geeft Kane een concert in de Rotterdamse Kuip.

[Novum]