Search
Close this search box.

Sascha Visser blij met kale kop

Sascha Visser is tevreden met de kale kop die hij zich liet aanmeten in de TMF-show Reaction. Hij is blij dat hij ‘geen reet’ meer aan zijn haar hoeft te doen.

Sascha Visser is tevreden met zijn nieuwe haardracht. Dat schrijft de TMF-vj, wiens haar vrijdag werd afgeschoren, op de website van de muziekzender. “Het is even wennen als je buitenkomt in de kou en je hoofd is ook ineens steenkoud. Maar al met al ben ik blij dat het eraf is en ik er geen reet meer aan hoef te doen, wanneer dan ook.”

De bruine haren van de 19-jarige Visser werden vrijdagmiddag live in de uitzending van zijn programma Reaction afgeschoren door medepresentatrice Nikki Plessen. Kijkers konden in de voorafgaande weken via de website van TMF laten weten welk kapsel ze geschikt vonden voor de voormalige krullenbol, die had aangegeven een nieuwe haardracht te willen. Uiteindelijk koos 48 procent van de ruim 23 duizend mensen die een stem uitbrachten voor een kale kop.

[Novum]