Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Within Temptation te gast bij Iron Maiden in Assen

Within Tempation is 16 augustus te gast bij het concert van Iron Maiden op het TT Circuit in Assen. De Nedrelandse band speelt een uur voor aanvang van de show.

Within Tempation is ‘special guest’ van Iron Maiden bij het concert dat de Britse heavy metalband 16 augustus geeft op het TT Circuit in Assen. De Nederlandse symfonische rockband geeft een show van een uur voor aanvang van het Iron Maiden-concert.

Naast Within Tempation zijn er nog twee gasten aangekondigd die het publiek voor het hoofdconcert zullen opwarmen. Wie dat zijn is nog niet bekend. Iron Maiden zal zich tijdens het concert volledig richten op muziek uit de gloriejaren van de band in de jaren tachtig met hits als ‘The number of the beast’, ‘The trooper’ ‘Can I play with madness’ en ‘Bring your daughter… to the slaughter’.

[Novum]