Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Wouter Hamel zoekt figuranten voor clip

Wouter Hamel zoekt figuranten voor zijn nieuwste clip. Hij roept mensen op een video te maken waarop ze dansen op zijn nummer ‘Maybe I’ll enjoy it next year’.

Wouter Hamel is op zoek naar figuranten voor zijn nieuwste videoclip. De jazz-zanger roept mensen via zijn Hyves-pagina op om een video van zichzelf te maken waarop ze dansen op zijn nummer ‘Maybe I’ll enjoy it next year’. Stukjes hiervan worden gebruikt voor de clip bij het nummer.

Het idee voor de clip is gebaseerd op het VPRO-programma Lekker Dansen van Maxim Hartman. In deze show van enkele jaren geleden was de Rembo & Rembo-acteur te zien terwijl hij danste op een bekend nummer. Deze beelden werden afgewisseld met beelden van dansende kijkers.

Voor de video van ‘Maybe I’ll enjoy it next year’ worden beelden van een dansende Hartman samen met beelden van dansende fans tot één geheel gemonteerd. Wanneer de single en clip worden uitgebracht is niet bekendgemaakt.

[Novum]