Doutzen zes weken na bevalling weer aan de slag

Doutzen Kroes heeft haar werk als model weer opgepakt. De 26-jarige Friezin beviel eind januari van haar eerste kindje. Kroes is in Los Angeles voor L’Oreal.

Doutzen Kroes heeft haar werk als model weer opgepakt. De 26-jarige Friezin beviel eind januari van haar eerste kindje. Kroes is in Los Angeles voor L’Oreal, het cosmeticamerk waarvan ze een van de gezichten is.

“Hallo Los Angeles. Morgen mijn eerste werkdag sinds lange tijd”, twitterde het model woensdag. Tijdens haar laatste vrije dagen genoot Doutzen van een dagje winkelen in New York en een knipbeurt. “Up to date en klaar om weer aan het werk te gaan.”

Kroes zette op 21 januari haar zoon Phyllon op de wereld. Aanvankelijk was ze van plan tot na de zomer een rustperiode in te lassen, maar al snel werd duidelijk dat Doutzen na een paar weken al aan de slag zou gaan. “Eind april wil Doutzen haar oude figuur weer helemaal terughebben. Dan moet ze in bikini de catwalk weer op voor het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret”, vertelde haar manager een paar weken geleden.

[Novum]