Ad Visser draagt optreden op aan Winehouse

Ad Visser draagt zijn optreden van zaterdag op aan Amy Winehouse. In een voorstelling voorspelt hij al twee jaar dat de zangeres niet ouder dan 27 zou worden.

Ad Visser draagt zijn optreden van zaterdag op aan Amy Winehouse. In het stuk Ad Visser Zingt, Spreekt, Brult en Schreeuwt voorspelt hij al bijna twee jaar dat de zangeres niet ouder dan 27 zou worden.

Winehouse overleed zaterdag op 27-jarige leeftijd. “Nu blijken fictie en realiteit inmiddels pijnlijk verenigd”, zegt de oud-Toppoppresentator, die zijn show in het openluchttheater van het Vondelpark opdraagt aan de jazz- en soulzangeres. “Ik wens haar de zielenrust toe, die ze kennelijk hier niet wist te vinden.”

Winehouse werd zaterdag dood gevonden in haar woning. Maandag wordt autopsie verricht, de resultaten worden waarschijnlijk dinsdag bekendgemaakt.

[Novum]