Search
Close this search box.

Nederlandse thriller in première op Video on Demand

De erotische thriller Caged met Victor Reinier gaat op 1 september in première via Video on Demand. De thriller is twee maanden lang exclusief te bekijken.

De erotische thriller Caged met Victor Reinier gaat op 1 september in première via het huursysteem Video on Demand (VoD). De thriller is vervolgens twee maanden lang exclusief op VoD te bekijken, maakt distributeur Video/Film Express dinsdag bekend.

Caged gaat over Stella, gespeeld door Chantal Demming, die haar seksuele behoeften jarenlang heeft onderdrukt en haar leven radicaal omgooit. Ze begint een dubbelleven en bezoekt erotische feesten en seksclubs. Dan wordt ze wakker in een kelder waar ze gevangen wordt gehouden met Christine, een rol van Babette Holtmann. De twee vertellen elkaar hun levensverhaal. Reinier speelt de psycholoog van Stella.

De thriller is geregisseerd door Stephan Brenninkmeijer, bekend van de film Swingers uit 2002. Bioscoopketen Pathé weigerde Swingers destijds uit te brengen, omdat deze te pornografisch was. Volgens de regisseur is VoD een groeimarkt en beter geschikt om zijn nieuwe film uit te brengen. “Daarnaast is het aanbod in de bioscopen dermate groot dat eigenzinnige films niet de kans krijgen om het juiste publiek te bereiken”, aldus de 47-jarige regisseur. Caged is vanaf 25 oktober te koop op dvd en Blu-ray.

[Novum]