Prins William roeit harder dan Kate

Prins William heeft zijn vrouw Kate nipt verslagen tijdens een roeiwedstrijd. De twee zijn in Canada voor hun eerste overzeese trip sinds de bruiloft.

(Novum/AP) – Prins William heeft zijn vrouw Kate nipt verslagen tijdens een roeiwedstrijd bij Prins Edwardeiland. Het kersverse echtpaar is momenteel in Canada voor zijn eerste officiële overzeese trip sinds de bruiloft.

William gaf zijn vrouw een knuffel na de wedstrijd, waarna zij hem lachend het water in probeerde te duwen. Het paar verblijft negen dagen in Canada. Vrijdag vertrekken de hertog en hertogin van Cambridge, zoals de twee officieel heten, voor drie dagen naar Californië.

William maakte daarnaast voor het eerst van zijn leven een waterlanding met een helikopter. Het Canadese leger is het enige ter wereld dat piloten traint om landingen op het water met helikopters uit te voeren.

[Novum]