Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vader Britney Spears verdient goud geld aan dochter

Britney Spears moet diep in de buidel tasten voor haar vader. Jamie Spears is als manager betrokken bij de toer van zijn dochter en krijgt daarvoor een miljoen.

Britney Spears moet diep in de buidel tasten voor haar eigen vader. Jamie Spears is als manager betrokken bij de tournee van zijn dochter en krijgt daarvoor minimaal een miljoen dollar op zijn bankrekening.

Britneys algemeen manager Larry Rudolph krijgt tien procent van wat de popprinses verdient. Jamie Spears krijgt op zijn beurt twee procent van het deel van Rudolph. Dat schrijft entertainmentwebsite TMZ op basis van documenten rondom de ondertoezichtstelling van Britney. Hoe het bedrag van ruim een miljoen dollar precies tot stand is gekomen, is niet duidelijk.

Jamie Spears heeft nog steeds zeggenschap over de financiën van zijn dochter. Britney staat sinds februari 2008, vlak na haar inzinking, onder curatele. Haar vader regelt alle financiële zaken van de popprinses.

[Novum]