Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brad Pitt roemt ‘heldhaftige’ Angelina Jolie

Brad Pitt noemt het besluit van zijn verloofde Angelina Jolie heldhaftig. De actrice en regisseuse besloot preventief haar borsten te laten amputeren.

Brad Pitt noemt het besluit van zijn verloofde Angelina Jolie heldhaftig. De actrice en regisseuse besloot begin dit jaar preventief haar borsten te laten amputeren omdat ze een verhoogde kans op borstkanker had. Dinsdag deed Jolie haar verhaal in The New York Times.

“Ik heb dit besluit van dichtbij meegemaakt”, vertelt Pitt aan de Britse krant London Evening Standard. “Ik vind Angie’s keuze, en de keuze van vele andere vrouwen, absoluut heldhaftig.” Pitt bedankt verder de medici voor hun ‘zorg en focus’.

Volgens de acteur is het een ‘mooie dag’ voor zijn gezin. “Alles wat ik wil is dat ze een lang en gezond leven heeft met mij en onze kinderen.”

Pitt en Jolie zijn sinds 2005 samen en hebben zes kinderen, Maddox (11), Pax (9), Zahara (8), Shiloh (6) en de 4-jarige tweeling Knox en Vivienne. Vorig jaar verloofde het acteurskoppel zich. Een trouwdatum is echter nog niet bekend.

[NOVUM]