Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marijke Helwegen onthult geheimen BN’ers na dood

Marijke Helwegen zegt een aardig boekje open te kunnen doen over cosmetische ingrepen van BN’ers. Toch doet de 63-jarige dat niet. “Dan word ik gescalpeerd.”

Marijke Helwegen kan naar eigen zeggen een aardig boekje open doen over cosmetische ingrepen die verschillende BN’ers ondergingen. Toch houdt de 63-jarige koningin van de plastische chirurgie haar kaken nog stijf op elkaar. “Anders word ik gescalpeerd”, zegt Helwegen voor de camera van Novum Nieuws.

“Als ik een boek zou schrijven dat spannend moet zijn, dan zou het gaan over al die BN’ers die veel meer hebben laten doen dan ik”, doet Helwegen uit de doeken. “Dan komt uit dat ik bijna niks heb laten doen en zij veel meer. Maar dat kan ik niet doen. Ik ben veel te bang dat ik dan belaagd word.”

Voor dat probleem heeft Helwegen al een oplossing gevonden. “Als ik het boek schrijf, doe ik dat als ik een stuk ouder ben. En dan laat ik dat boek na mijn dood uitkomen.” Volgens Helwegen moeten sensatiezoekers voorlopig nog geduld hebben. “Dat kan nog heel lang duren.”

Helwegen zegt zelf nauwelijks geheimen te hebben. “Ik ben wel op mijn privé gesteld, maar van mij mogen ze eigenlijk alles weten.” Marijke noemt haar leven ‘niet spannend’. “Ook niet voor de roddelpers.”

[NOVUM]