Search
Close this search box.

Yolanthe nog altijd trots op rondingen

Hoewel Yolanthe Sneijder-Cabau veel afviel, is ze blij met haar rondingen. “Ik heb ze nog”, zei Yolanthe in Life 4 You. “Ik ben afgevallen, maar dat wilde ik.”

Hoewel Yolanthe Sneijder-Cabau een aantal kilo’s lichter is, is ze nog steeds blij met haar rondingen. “Ik heb ze nog”, vertelde Yolanthe zondagmiddag in Life 4 You. “Ik ben afgevallen, dat wilde ik ook, maar ik ben topfit.”

Volgens Yolanthe is het voor haar werk belangrijk dat ze strak in haar vel zit. “Ik sport lekker en ben hard aan het werk. Maar ik eet alles nog gewoon, maak je geen zorgen. Ik ben juist gelukkig nu.”

Yolanthe is ook ‘helemaal happy’ in Istanbul. De presentatrice en actrice verhuisde begin dit jaar naar de Turkse stad omdat haar voetballende echtgenoot Wesley Sneijder aan Galatasaray werd verkocht. Yolanthe gaat geregeld winkelen in Istanbul, maar dat is er voor Wesley niet bij. “Hij kan niet de straat op, dan springen ze echt boven op hem. En dan is Wes meteen verdwenen.”

Geruchten dat Yolanthe ook in Turkije gaat acteren, zijn volgens de brunette waar. “Maar ik moet echt met spoed Turks leren. Ik ga beginnen aan de lessen en alleen als het goed gaat, dan wil ik het doen. Niet dat ik in een serie speel met halfbakken Turks.”

[NOVUM]