Search
Close this search box.

Miley Cyrus weer naakt in videoclip

Miley Cyrus is weer naakt in een videoclip. In Wrecking Ball had ze nog een sloopkogel als accessoire, nu moet ze het enkel doen met zilveren glitters.

Miley Cyrus heeft weer geen kleren aangetrokken voor een videoclip. In de video voor haar nummer Wrecking Ball had ze nog een sloopkogel als accessoire, nu moet ze het enkel doen met zilverkleurige bodypaint. De zangeres is te zien in de video Real and True, een nummer dat rapper Future samen met haar opnam.

Het filmpje vertelt het verhaal van twee mannelijke astronauten die een dode vrouwelijke ruimtereiziger vinden en proberen haar weer tot leven te wekken. Future en Mr Hudson, die ook op het liedje zingt, spelen de mannelijke astronauten. Miley is te zien als de onfortuinlijke ruimtevrouw. Waarom de zangeres enkel voorzien is van zilveren glitters is onduidelijk.

Cyrus’ vorige video Wrecking Ball zorgde voor veel ophef. In de clip hangt de 20-jarige zangeres naakt aan een sloopkogel. Het filmpje won zondagavond de MTV EMA voor beste videoclip. Tijdens de uitreiking in Amsterdam zorgde de zangeres wederom voor commotie doordat ze iets aanstak wat leek op een joint.

[NOVUM]