Thomas Berge mag zingen in studio 538

Thomas Berge heeft zijn zin. De 24-jarige zanger mag binnenkort langskomen bij 538. Berge schreef woensdag een open brief naar de radiozender waarin hij dj Tim Klijn uitdaagde hem uit te nodigen. Dat deed Klijn woensdagavond.

“Ik heb je verhaal gelezen en je hebt een punt”, moest Klijn toegeven. “We weten vrij weinig van jouw muziek.” Berge schreef in zijn open brief dat hij nog steeds moet opboksen tegen het feit dat hij als 12-jarige doorbrak als volkszanger.

Met zijn nieuwe album Berge Verzet wil de zanger zich neerzetten als singer-songwriter van popmuziek. “Graag wil ik jou en het team van Evers Staat Op uitdagen om mij uit te nodigen in de studio om live te komen spelen“, schreef Berge. “Samen met mijn band sta ik al gehurkt op de stoep bij Radio 538, we hebben alleen nog een startschot nodig.”

Dat startschot volgt volgens Klijn snel. “We nemen je uitdaging graag aan en je bent dan ook binnenkort van harte welkom in de studio. We nemen op korte termijn contact met je op om een afspraak te maken. We zien je snel!”

Berge is blij met de positieve reactie van 538. “Tim Klijn bedankt voor je sportieve reactie“, reageerde de zanger via social media. “Zie je binnenkort, live met band op 538.” [Radio.NL/Novum]