GTST sluit 24e seizoen af met 1,8 miljoen kijkers

Goede Tijden, Slechte Tijden heeft vrijdag het 24e seizoen afgesloten met 1,8 miljoen kijkers. Ook vorig jaar stemden 1,8 miljoen mensen af op de zomercliff.

Goede Tijden, Slechte Tijden heeft vrijdagavond het 24e seizoen afgesloten met 1,8 miljoen kijkers. Dat blijkt zaterdag uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Ook vorig jaar stemden 1,8 miljoen mensen af op de zomercliffhanger van de best bekeken soap van Nederland.

Met de 1,8 miljoen kijkers houdt Goede Tijden, Slechte Tijden zich aardig staande tussen alle programma’s rond het WK. De soap staat op de vijfde plaats van best bekeken programma’s van de vrijdag. De twee kwartfinales voeren de kijkcijfertop aan. Naar Brazilië – Colombia keken bijna vier miljoen Nederlanders. Frankrijk – Duitsland trok 3,7 miljoen kijkers.

Ook de NTR haakte in op de vele aandacht voor het WK. Een herhaling van College Tour uit 2010, waarin Louis van Gaal te gast was, trok 341 duizend kijkers.

[NOVUM]