Bieber weer aangeklaagd na knokpartij beveiliger

Justin Bieber heeft weer een aanklacht aan zijn broek hangen. Volgens TMZ wordt de zanger aangeklaagd door een man die klappen kreeg van een beveiliger.

Justin Bieber heeft weer een aanklacht aan zijn broek hangen. Volgens entertainmentwebsite TMZ wordt het tieneridool aangeklaagd door een man die in augustus in een nachtclub klappen kreeg van een van Biebers beveiligers.

De 22-jarige Wayne Rennalls zegt flink wat verwondingen aan het incident te hebben overgehouden en pikt dit volgens de website dus niet. De politie onderzocht de zaak al eerder, maar hierbij werd Bieber buiten schot gehouden, hij zou namelijk niks te maken hebben gehad met de mishandeling. Maar daar klopt volgens Wayne niks van, hij stelt dat Bieber medeverantwoordelijk is omdat de beveiligers door de zanger worden betaald.

Naast een aanklacht tegen Bieber levert Rennalls ook kritiek op de nachtclub. De uitgaansgelegenheid zou Bieber, die toen 19 jaar oud was, aardig wat alcohol hebben geschonken. Hoeveel Wayne van Justin en de club eist, is niet bekend.

[NOVUM]