Casper Smart heeft JLo niet nodig

Casper Smart heeft Jennifer Lopez niet nodig om het te maken in Hollywood. TMZ schrijft dat Smart een rol in een dansfilm heeft bemachtigd.

Casper Smart heeft Jennifer Lopez niet nodig om het te maken in Hollywood. TMZ schrijft dat Smart een rol in een dansfilm heeft bemachtigd. Hij zou de slechterik gaan spelen in Wild For The Night. Smart verzorgt ook de choreografie van de dans in de productie.

Smart en Lopez gingen in april uit elkaar. Sindsdien zit de choreograaf, danser en acteur niet stil. Hij werkte met onder anderen Ariana Grande, Nicki Minaj en Jessie J en kreeg een rol in de film Street.

Twee maanden geleden zei Smart dat hij het lastig vond om de ‘ex van’ te zijn, omdat mensen denken dat hij alleen maar werk krijgt dankzij zijn voormalige geliefde. “Voordat ik met Jennifer was, werkte ik samen met andere grote artiesten”, verdedigde hij zichzelf toen.

[NOVUM]