Sofia Vergara en Joe Manganiello verloofd

Sofia Vergara en Joe Manganiello zijn verloofd. Dit is door een bron bevestigd aan E! News. De acteur zou op eerste kerstdag op zijn knieën zijn gegaan.

Sofia Vergara en Joe Manganiello zijn verloofd. Dit is door een bron bevestigd aan E! News. De True Blood-acteur zou op eerste kerstdag op zijn knieën zijn gegaan. Sofia en Joe zijn sinds afgelopen zomer een stel.

“Ik heb nog nooit twee mensen zo verliefd gezien”, zegt de bron over het verloofde koppel. “De manier waarop ze met elkaar praten, elkaar aanraken, het is ongelooflijk.”

Vergara was eerder verloofd met zakenman Nick Loeb. In mei maakte de Modern Family-actrice bekend dat zij en Loeb na vier jaar samen besloten hadden elk hun eigen weg te gaan.

Vergara en Manganiello zijn momenteel samen op vakantie in Hawaii, waar Joe zondag zijn 38e verjaardag vierde. “Een hele fijne verjaardag aan mijn geliefde en beste vriend”, schreef Sofia bij een foto op Instagram, die Joe later ook met zijn volgers deelde. “Aan degene die me als een gek aan het lachen maakt! Een gezond en geweldig jaar toegewenst, schat!!”

[NOVUM]