Read My Lips is een komische spelshow van 35 minut…

Read My Lips is een komische spelshow van 35 minuten en begint vanavond om 22.35 bij Veronica. Twee teams van bekende Nederlanders, voorzien diverse beeldfragmenten uit beroemde films, en bekende tv-series van nieuwe hilarische teksten en commentaren. De twee teams staan onder leiding van Sylvia Millecam en Johnny Kraaykamp jr. Het team van Sylvia Millecam bestaat tevens uit het vaste panellid Tygo Gernandt (bekend van zijn rol als Floris Ekkel in de serie ‘Combat’). Johnny Kraaykamp jr wordt bijgestaan door het vaste panellid Eva Zeijlstra. Beiden teams krijgen bovendien elk hulp van een wekelijks wisselende gast. De presentatie ligt bij de man met de aanstekelijke schaterlach, Gordon! Het publiek speelt bij dit programma een belangrijke rol, omdat zij bepalen welk team het grappigst is Voor dit programma is Veronica op zoek naar mensen tussen de 20 en 45 jaar die van gezelligheid en veel lachen houden. Ben jij één van die mensen en wil je graag een opname bijwonen, kom dan op één van de onderstaande dagen naar onze studio. Opnamedagen in Hilversum: dinsdag 1 september, dinsdag 08 september, woensdag 16 september, donderdag 17 september, maandag 12 oktober, dinsdag 13 oktober. Kaartjes: kun je hier bestellen http://www.veronica.nl/readmylips/