Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Belangrijke korte feiten

George Baker komt bewoners toezingen!
In de uitzending van aanstaande maandag zal te zien zijn hoe George Baker de bewoners vanuit een hoogwerker gaat toezingen. Dat vernam Glamour & Glitter uit betrouwbare bron. De Volendamse zanger zal de BB-deelnemers verwennen met zijn hit “Little Green Bag”. Dat was het plaatje dat de bewoners hadden aangevraagd als verzoeknummer bij Veronica-radio (uitzending maandagochtend).

Endemol 63 miljoen rijker
De beursgang van Helkon, de Duitse dochter van Endemol, levert Endemol ƒ63 miljoen op, dus geen 40 miljoen.

Streekradio Radio 3B Lokaal
Na de naamsverandering heeft Streekradio Radio 3B Lokaal, wat eerst de naam RTB3 had, toch subsidie van de gemeente Bleiswijk (104.9FM) gekregen van maar liefst zevenduizend gulden voor dit jaar. Onlangs het Anjerfonds een bedrag van 5000 gulden geschonken voor de aanschaf van apparatuur.

Zoetermeer viert feest
ZFM wat uitzend op 107.6Fm in Zoetermeer en omgeving heeft de programmring omgegooid. Vanaf deze maand is er een vernieuwd djingel-pakket, enkele nieuwe dj’s en het format is ook sterk aangepast. Meer info vind je op de nieuwe site van ZFM http://www.zoetermeerfm.nu

Carline Tensen gaat het Nationale Songfestival presenteren.
Henny Huisman heeft laten doorschemeren dat hij misschien weer terug wil bij de KRO. Hij is niet blij dat z’n programma’s, waaronder de Soundmixshow, op zondagavond worden uitgezonden. Dit omdat hij dan grote concurrentie heeft op Nederland 1 zoals “Toen was geluk heel gewoon”.
(Glamour & Glitter / Bernie Hoevenaars)